diplomski rad
Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju

Stipčić, Bruno
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet političkih znanosti

Citirajte ovaj rad

Stipčić, B. (2022). Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

Stipčić, Bruno. "Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

Stipčić, Bruno. "Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

Stipčić, B. (2022). 'Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti, citirano: 18.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

Stipčić B. Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti; 2022 [pristupljeno 18.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

B. Stipčić, "Mogućnosti brendiranja Hrvatske kroz gastronomiju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet političkih znanosti, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:114:778123

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.